Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal herstelt zich met winst op PVV

Transvaal herstelt zich met winst op PVV

10/03/2018 15:03 - Terence Oosterwolde

Transvaal herstelt zich met winst op PVV

Ricardo Mannen zag Transvaal vrijdagavond met 2-1 winnen. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - "Wij gaan de volgende wedstrijd positief tegemoet", beloofde Transvaal-coach Ricardo Mannen na zondagavond door Notch met 1-4 ingeblikt te zijn. De groenwitten herstelden zich vijf dagen later en zegevierden in het Franklin Essed Stadion met 2-1 over PVV in de eerste divisie van de SVB.

Jude Sunday en Roy Scholsberg vonden het net voor Transvaal, dat ondanks de winst vierde blijft met 33 punten uit zestien ontmoetingen. De ploeg heeft boven zich Notch en Robinhood elk met 34 punten uit vijftien duels, terwijl WBC koploper is met 35 punten uit zestien partijen. WBC boekte woensdag een 4-2 winst op SNL. Notch speelt zaterdagmiddag in het Ronnie Brunswijk Stadion tegen hekkensluiter Papatam, terwijl Robinhood vrijgeloot was.

Voor PVV, zesde in de competitie met 25 punten uit zestien duels, scoorde clubtopscorer Virgill Najoe. Het was zijn tiende treffer dit seizoen. Daarmee deelt hij de tweede plek op de topscorerslijst met Giovanni Drenthe van WBC. Transvaals Regillio Abiting is met veertien goals tot nu toe het productiefst. Ivanilo Rozenblad (Robinhood), Gillian Maatrijk (WBC) en Galgyto Talea (Notch), die twee keer scoorde tegen Transvaal, vonden tot nu toe elk negen keer het net.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina