Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Stuivertje verwisselen in eerste divisie SVB

Stuivertje verwisselen in eerste divisie SVB

10/03/2018 22:42 - Van onze redactie

Stuivertje verwisselen in eerste divisie SVB

Notch-topscorer Galgyto Talea (voor) viert een doelpunt met een teamgenoot.  

PARAMARIBO - Walking Boyz Company (WBC) heeft slechts drie dagen aan kop gestaan in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond. Doordat Notch zaterdag met 2-1 zegevierde over Papatam is de ploeg uit Marowijne de nieuwe koploper.

Door tegen districtsgenoot Papatam de drie punten thuis te houden, voert Notch de ranglijst aan met 37 punten uit zestien duels. WBC, die woensdag door de 4-2 winst op SNL de koploper was geworden, heeft 35 punten.

Nummer drie is Robinhood, dat dit weekend niet speelde, met 34 punten. Transvaal is vierde met 33 punten. Nummer vijf Leo Victor (15-25) sluit de speelronde zondagmiddag af tegen titelverdediger Inter Moengotapoe (15-24), die slechts zevende is.

Uitslagen: WBC - SNL 4-2; Transvaal - PVV 2-1; Voorwaarts - Nishan '42 3-1; Botopasi - West United 3-2; Notch - Papatam 2-1.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina