Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Haille introduceert Demi met ‘Ride or Die’

Haille introduceert Demi met ‘Ride or Die’

09/03/2018 16:27 - Shanavon Arsomedjo

 Haille (l) en Demi.

Haille (l) en Demi. Foto: Daudry Adipi  

PARAMARIBO - 'Ride or Die' van Haille en Demi is een clubnummer met zouk-invloeden. Haille, die vorig jaar had beloofd om dit jaar vaker van zich te laten horen, is zijn belofte nagekomen. Dit heeft hij samen gedaan met de opkomende rap- en trap-artiest Demi.

Het nummer is opgenomen toen Demi in 2017 op vakantie was in Suriname. In Nederland is zij onderdeel van Vlaminal Entertainment. Haille heeft Demi voorgesteld aan Roberto 'Gboss' Banel, die het lied heeft geproduceerd. "Ik liet haar freestylen op een beat en was meteen onder de indruk. Deze jongedame heeft talent."

Voor Haille leidde de samenwerking met Demi tot een nieuwe stijl. Het jonge talent heeft niet alleen met Haille samengewerkt, maar kon ook nog andere nummers opnemen bij Gblock Records, waaronder eentje met Newstyle. Haille werkt sinds eind 2017 met Gblock Records.

Inmiddels heeft Haille twee nummers bij deze organisatie uitgebracht. In het dagelijks leven is hij kapper. Dit jaar trekt hij bewust tijd uit voor zijn muzikale carrière; hij wil meer songs uitbrengen. 'Ride or Die' wordt binnenkort op de radio gelanceerd; de videoclip zal dan ook te zien zijn op televisie en via sociale media.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina