Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Acht aanhoudingen in zaak-duikboot

Acht aanhoudingen in zaak-duikboot

09/03/2018 21:21

Acht aanhoudingen in zaak-duikboot

 

PARAMARIBO - Er zijn acht personen ingesloten na de ontdekking van de mini-duikboot in Saramacca. Het gaat om zeven Colombianen en een Cubaan. Dit meldt het NII. De buitenlanders, die vermoedelijk illegaal in Suriname vertoeven, zijn op last van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De informatie over de mogelijke aanwezigheid van een semi-submersible vessel (de technische benaming van deze semi-onderzeeër) op Surinaams grondgebied, is verkregen via internationale partners.

Na intensief speurwerk is het een eenheid van de politie gelukt om het vaartuig te lokaliseren. Het verdere onderzoek wordt verricht door een Special Task Force, die is ingesteld door het ministerie van Justitie en Politie en veiligheidsdiensten. De Task Force staat onder supervisie van de procureur-generaal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina