Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sanvisi wil inspireren met nieuw nummer

Sanvisi wil inspireren met nieuw nummer

08/03/2018 18:31 - Shanavon Arsomedjo

De gospelzanger Emanuel Sanvisi.

De gospelzanger Emanuel Sanvisi.  

PARAMARIBO - Emanuel Sanvisi wil niet dat het geloof in de liefde verloren gaat. Vandaar het nummer ‘Geloof in de liefde’. “In het leven heb ik een aantal relaties gehad en had bij elkeen het gevoel dat het voor altijd zou duren. Wat niet altijd zo was. Maar dat heeft bij mij de liefde nooit uitgedoofd, hoe teleurstellend zaken ook mochten zijn.”

Sanvisi gelooft dat mensen ook gewoon blij moeten kunnen zijn zonder partner, moeten geloven dat zij eens de ware zullen vinden en het beste daarvan maken. "Ik heb veel nare ervaringen in liefdesrelaties gehad, maar ondanks dat geloof ik nog steeds in ware liefde en ik hoop dat het andere mensen die hoop beginnen te verliezen in liefde, hoop mag geven om te blijven geloven dat het nog steeds bestaat en dat het op de juiste tijd zal komen."

Kort nadat dit nummer is uitgebracht, heeft zijn ex-verloofde een verklaring op haar Facebook-pagina geplaatst. Daarin liet zij weten waarom zij een einde aan de relatie hadden gebracht. Sanvisi weigert erover te praten. "Over haar wil ik het niet hebben", zegt hij. Sanvisi heeft Cherady Boetius enkele jaren geleden ten huwelijk gevraagd. De relatie heeft geen stand gehouden.

Tot voordat Boetius de verklaring op Facebook gaf, wist Suriname niet wat de reden hiertoe was. Behalve dat zij ruzie met elkaar kregen, zou Sanvisi haar ook met de dood hebben bedreigd. "Daar is niets van waar", aldus Sanvisi. "Voor dit jaar hoop ik als artiest mijn album, na een paar singles te droppen en als songwriter te werken aan mooi muziek met geweldige artiesten", besluit Sanvisi.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen