Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie Uitvlugt maakt pitbull af

Politie Uitvlugt maakt pitbull af

08/03/2018 20:31

Politie Uitvlugt maakt pitbull af

 

PARAMARIBO - De politie van Uitvlugt heeft op een woonadres in het ressort een agressieve pitbull moeten afmaken. Dat gebeurde dinsdag nadat de dierenbescherming en andere betreffende instanties niet bereikbaar waren. Uit veiligheidsoverwegingen en op verzoek van de verzorger is het dier afgemaakt.

De agenten kregen via de Centrale Meldkamer de melding dat een pitbull voorbijgangers aanviel. Daar aangekomen werd de agressieve hond op straat aangetroffen die op dat moment bezig was een andere rashond dood te bijten. Pogingen van omstanders om de honden uit elkaar te halen, leverden niets op. De verzorger kon de pitbull niet kalmeren.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina