Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • C Futego trots op eerste EP met popmuziek

C Futego trots op eerste EP met popmuziek

08/03/2018 19:44 - Shanavon Arsomedjo

C Futego trots op eerste EP met popmuziek

Foto: privécollectie  

PARAMARIBO - C Futego heeft met ‘Time Flies’ de laatste single van haar EP uitgebracht. Het gaat om haar eerste EP met popmuziek. Eerder heeft zij onder andere ‘For You’, F*ck No’ en ‘Keep on Going’ gelanceerd, die deel uitmaken van het muziekproject. De nummers zijn opgenomen met vocalist Rebecca Maria. Op de laatste single heeft James Francis ook een grote bijdrage geleverd. “Deze single is mijn favoriet”, geeft de dj/producent toe.

Het refrein van 'Time Flies' had C Futego 2014 al geschreven in een studio in de Verenigde Staten. Onlangs hebben zij en Maria het verder afgewerkt. Maar zij hadden een mannelijke vocal nodig. De keus was snel gemaakt. "Het is voor het eerst dat ik met zo een artiest werk. Ik ben heel erg onder de indruk van zijn kwaliteiten." James heeft volgens Futego sterke teksten en kan mooi zingen. "Hij heeft het nummer naar een next level gebracht."

De stijl van de EP is niet de gebruikelijke van de dj/producer. Deze muziek heeft iets meer emotie. "Je kan dit zien als een apart project dat ik altijd al wilde doen." Zij is erg benieuwd naar de mening van luisteraars over de EP, maar is er zelf ook erg trots op. Nu gaat zij door met het maken van club- en dansnummers. De EP is online te beluisteren en verkrijgbaar. Enkele singles zijn ook te horen op de radio of tijdens de optredens van C Futego.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina