Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dj's van Surinaamse komaf scoren wereldhit

Dj's van Surinaamse komaf scoren wereldhit

07/03/2018 16:07

Sergio Ashruf, Rashid Badloe, Giordano Ashruf en Sharif Badloe (vlnr) scoorden een wereldhit met hun track 'X.

Sergio Ashruf, Rashid Badloe, Giordano Ashruf en Sharif Badloe (vlnr) scoorden een wereldhit met hun track 'X. Foto: Gerard Burgers  

ARNHEM - Drie dagen geleden brachten de internationale artiesten Nicky Jam en J Balvin de track 'X' uit, geproduceerd door de Arnhemse DJ’s en producers Afro Bros. Nu al is de clip op YouTube meer dan 51 miljoen keer bekeken. In bijna alle Zuid-Amerikaanse landen en in Italië en Spanje staan ze met 'X' op nummer één.

De jongens uit Arnhem-Zuid van Surinaamse komaf, Giordano Ashruf (27), Rashid Badloe (28), en hun broers Sharif Badloe (26) en Sergio Ashruf (31) zijn er heel rustig onder. Misschien omdat ze al eerder meewerkten aan een hit, met het lied Sua cara van Major Lazer. Die werd uiteindelijk 360 miljoen keer werd bekeken. Of omdat ze al vijf keer platina kregen met het lied 'Energie' van Ronnie Flex & Frenna en vier keer platina met Come Again, van Boef en Ronnie Flex.

Roem, bekendheid, geld, ze liggen er alle vier niet wakker van. "Wij zijn echt droog", grapt Giordano. "We vinden het allemaal wel cool, maar zijn vooral blij dat we gewoon kunnen doen wat we leuk vinden. Het is cool dat we mensen een te gekke avond kunnen bezorgen." Tourmanager Sergio herinnert zich de eerste jaren, toen er al enigszins succes was. "Dan kwamen we aan bij een club waar we moesten draaien, en dan werden we door beveiligers aan de deur geweigerd." Dat overkomt de jongens nu niet meer. Een rondje op de korenmarkt betekent nu meestal foto's of een praatje maken met de Arnhemse fans."  Gelderlander.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina