Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Johan Misiedjan bij wereldsgebedsdag België

Johan Misiedjan bij wereldsgebedsdag België

02/03/2018 03:51 - Van onze redactie

Johan Misiedjan bij wereldsgebedsdag België.

Foto: Collectie Johan Misiedjan  

PARAMARIBO - De Surinaams-Aucaanse latinartiest Johan Misiedjan treedt op bij de viering van de Wereldgebedsdag in België. Dit laat hij dWT weten. Misiedjan zal drie liederen ten gehore brengen. Het gaat om ‘Gadu Mi Gi Libi’, ‘Bun Gado’ en zijn nieuwste single ‘Swiet Suriname’.

"Ik ben benaderd door het consulaat van Suriname in Brussel om een bijdrage te leveren aan dit bijzondere evenement. Voor mij is het geen optreden, maar een manier om iets terug te doen voor mijn land. Mijn gebed gaat uit voor een betere gezondheidszorg en sociale zekerheid in Suriname", vertelt de artiest. Zijn echtgenote Xomara Misiedjan-Grune zal ook een nummer ten gehore brengen.  

Over de hele wereld wordt op vrijdag Wereldgebedsdag gevierd. Het thema voor dit jaar is Suriname. Dat wil zeggen dat alle landen die met Wereldgebedsdag meedoen, speciaal voor Suriname zullen bidden. De viering van wereldgebedsdag in België vindt plaats in de Protestantse kerk Oostende.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina