Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Donderdag wegomlegging Paramaribo-Noord

Gedeeltelijke wegomlegging Paramaribo-Noord

14/02/2018 21:17

Wegomlegging Paramaribo-Noord

 

PARAMARIBO - De nationale veiligheidsdiensten zullen donderdag samen met de Amerikaanse Ambassade een gezamenlijke oefening hebben. Hierdoor zal het verkeer rondom de Amerikaanse Ambassade vanaf 08:30u tot 13:30u worden omgelegd, meldt de politie woensdag op haar website.

De Kleinestraat zal helemaal worden afgesloten voor het verkeer terwijl de Kristalstraat open blijft voor weggebruikers. Op de navolgende kruisingen zal het verkeer worden omgeleid, te weten: de Pakani- en de Kristalstraat, de Powisi- en de Kristalstraat, de Kleine- en de Kristalstraat, de Kleine- en de Landkoersstraat en de Kleine- en de Kapitein Sluiterstraat.

De verkeersdeelnemers worden opgeroepen om te letten op de verkeersborden en de instructies van de verkeerspolitie stipt op te volgen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina