Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Comeback Miss India Suriname 'heel goed'

SurIndia Glamour blij met comeback Miss India Suriname Verkiezing

14/02/2018 16:48

Varsha Ramratan (midden) werd Miss India Suriname 2011, Soraya Jaikaran (rechts) eindigde als tweede en Anuja Raghoebarsingh als derde.

Varsha Ramratan (midden) werd Miss India Suriname 2011, Soraya Jaikaran (rechts) eindigde als tweede en Anuja Raghoebarsingh als derde. Foto: Collectie / SurIndia Glamour  

PARAMARIBO - “Het is heel goed te noemen. We juichen het toe”, reageert Anil Ramhit Doebe van SurIndia Glamour tegenover dWT over het nieuws dat na zes jaar de Miss India Suriname Verkiezing weer wordt gehouden. SurIndia Glamour heeft van 2006 tot 2011 dit glamour-evenement georganiseerd.

"Onze missen profileren zich goed in de samenleving. Het organiseren van de Miss India Worldwide Verkiezing in februari 2012 in eigen land, zie ik als hoogtepunt", vult hij aan. De Stichting Beauties of Suriname Pageants is volgens Ramhit Doebe de juiste organisatie om de Miss India Suriname Verkiezing te organiseren, vanwge de staat van dienst van deze stichting.

Het laatste Miss India Suriname-contest dateert van 2011 en werd gewonnen door Varsha Ramratan. De Miss India Suriname Verkiezing 2018 vindt plaats in oktober of november. Stichting Beauties Suriname Pageants, die sinds 2011 missverkiezingen organiseert, streeft naar deelanme van twaalf tot vijftien contestanten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen