Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Real Madrid móet winnen van PSG’

‘Real Madrid móet winnen van PSG’

14/02/2018 15:47

Zinedine Zidane, trainer van Real Madrid.

Zinedine Zidane, trainer van Real Madrid. Foto: EPA  

MADRID - Het lijkt een verloren seizoen voor Real Madrid, na een verloren Copa del Rey en een haast onneembaar puntenverschil met FC Barcelona in de Spaanse competitie. Alle kaarten zijn nu ingezet op de Champions League-knaller deze woensdag tegen Paris Saint-Germain.

"Het gaat natuurlijk niet lekker in de competitie. Maar het seizoen is nog niet voorbij. We kunnen weer omhoog klimmen", bromt een jongen die met een groep vrienden bij het stadion aan het bier is. Het is de laatste wedstrijd voor het treffen tegen tegen PSG en het is nu of nooit. "Alles hangt af van de wedstrijden die er nu aankomen. Lopen die lekker dan zul je zien dat het moraal van de spelers snel omhoog schiet."

Een oudere supporter van 73 jaar snapt niet zo goed wat er met zijn club aan de hand is. "Ik heb heel wat jaren met Real Madrid meegemaakt. Maar dit seizoen is wel als een van de berooerdste. De Liga is al verloren, terwijl het seizoen zo goed begon. Je zag hoe spelers die vaak op de bank zitten werden gebruikt. Daar hadden ze mee moeten doorgaan. Spelers als Asensio, Lucas Vázquez, Isco."

Wellicht zou zijn club er goed aan doen om trainer Zinedine Zidane aan de kant te zetten, gelooft de man. "Ik begrijp dat dat hard is om te zeggen. Maar kijk wat er gebeurt. Zidane draagt dit team op handen, maar omgekeerd is dat niet het geval." Voorlopig lijkt Zidane in ieder geval niet van plan op te stappen. De wedstrijd van afgelopen weekend tegen Real Sociedad eindigde onverwacht in een regen van doelpunten. De zege (het werd 5-2) was precies wat zijn ploeg nodig had in de aanloop naar de wedstrijd tegen het PSG van Neymar. NOS.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina