Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Concacaf-voorzitter bezoekt Suriname

Concacaf-voorzitter bezoekt Suriname

13/02/2018 12:49 - Van onze redactie

Concacaf-voorzitter Victor Montagliani bezoekt Suriname voor één dag.

Concacaf-voorzitter Victor Montagliani bezoekt Suriname voor één dag. Foto: Osvaldo Aguilar  

PARAMARIBO - Victor Montagliani, voorzitter van de Concacaf, werkt een lijvig programma af tijdens zijn eendaagse bezoek aan Suriname. Hij arriveert woensdagavond rond half twaalf op de Johan Adolf Pengel-luchthaven en vertrekt weer op vrijdagochtend.

Montagliani wordt donderdag ontvangen door minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken en president Desi Bouterse. Daarna bezoekt hij het Emile de la Fuente Sportcomplex, het Franklin Essed Stadion en het André Kamperveen Stadion. Na een presentatie voor het SVB-bestuur en een persconferentie vertrekt hij naar Matta.

De Concacaf-topman zal ongeveer een uur in het inheemse dorp doorbrengen. SVB-voorzitter John Krishnadath zegt dat er bewust is gekozen voor een bezoek aan Matta. "Wij willen hem laten zien dat het hier heel anders is dan op een eiland, waar alles binnen handbereik is", aldus Krishnadath. 

Hij geeft aan dat zijn organisatie van de gelegenheid gebruik zal maken om een aantal punten met Montagliani te bespreken. "Eén daarvan is ongetwijfeld het opzetten of de start van een profleague." Het bezoek van Montagliani wordt afgesloten met een receptie in de avonduren. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen