Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Sing Song’ op International Children’s Film Festival

‘Sing Song’ op International Children’s Film Festival

12/02/2018 17:57

‘Sing Song’ op International Children’s Film Festival

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De muzikale film ‘Sing Song’ wordt vertoond op het grootste kinderfilmfestival van Noord-Amerika, het New York International Children’s Film Festival (NYICFF). Het festival vindt plaats in de periode van 23 februari tot en met 18 maart.

'Sing Song' gaat over het muzikale avontuur van de 16-jarige Surinaamse Jasmine die samen met de Nederlandse gitarist Stijn vanuit Nederland naar Suriname gaat om mee te doen aan een song-contest, waar de winnaar mag optreden met Kenny B. Maar Jasmine heeft een dubbele agenda; ze wil haar moeder, die ze sinds haar vertrek uit Suriname niet meer gezien heeft, weer terugvinden.

De voor driekwart in Suriname opgenomen filmmusical 'Sing Song' werd in juli 2017 voor het eerst vertoond in de bioscopen in Nederland. De Surinaamse première, in oktober 2017, in TBL Cinemas werd groots aangepakt met Surinaamse muziek en lekkernijen. 'Sing Song' wordt drie keren vertoond op het New York International Children's Film Festival. Nyicff.org

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina