Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Baby met bijtwonden overleden in ziekenhuis

Baby met bijtwonden overleden in ziekenhuis

12/02/2018 14:31 - Van onze redactie

Baby met bijtwonden overleden in ziekenhuis

 

PARAMARIBO - De vijf maanden oude Riley Bhaggan is maandagochtend in het ziekenhuis overleden. De baby was vorige week opgenomen op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo nadat zijn moeder hem met bijtwonden en zware letsels aan het hoofd naar het ziekenhuis had gebracht.

De 25-jarige vader Shafiek B. en 26-jarige moeder Warsha B. zijn in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Nadat de baby naar het ziekenhuis was gebracht, schakelde de arts de politie in voor nader onderzoek. De moeder en vader werden opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Naar verluidt zou de baby meerdere malen zijn mishandeld door de vader. De zaak is overgedragen aan de Jeugdpolitie die het onderzoek leidt.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina