Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Telesur opnieuw in CANTO-bestuur

Telesur opnieuw in CANTO-bestuur

11/02/2018 06:49 - Van onze redactie

Telesur opnieuw in CANTO bestuur

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Telesur neemt voor een derde termijn zitting in het bestuur van de Canto, de Informatie-, Communicatie- en Technologie-autoriteit van de Caribische regio en de Amerika's. Het bedrijf wordt vertegenwoordigd door waarnemend directeur Mike Antonius. De verkiezing had plaats op de 34ste jaarlijkse algemene vergadering en mini-expo die op 4 februari werd geopend door de secretaris-generaal van de organisatie, Teresa Wankin.

De deelnemers konden voor en na de opening meedoen aan verschillende sessies rond het thema, begeleiding van de digitale aanname voor het leiden van de wereldmarkt. Als bestuurslid heeft Telesur de gelegenheid om de komende twee jaar meer invloed uit te oefenen op de regionale ontwikkelingen rond telecommunictie. Vanuit deze positie zal flink gelobbyd worden met het doel ICT-voordelen voor Suriname en Telesur te halen.

Het programma van de algemene vergadering omvatte presentaties, paneldiscussies en een rondleiding in het datacenter van de Canto. Ook vond de presentatie van het jaarverslag 2016-2017 plaats. Hierbij werden zowel de verantwoording over 2016-2017 als het budget voor 2017-2018 voorgelegd aan de participanten. Telesur werd behalve door Antonius vertegenwoordigd door Monique Dongor-Struiken en Jennis Asraf.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina