Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ouders betrokken bij zware mishandeling baby

Ouders vermoedelijk betrokken bij zware mishandeling baby

11/02/2018 22:40 - Van onze redactie

Ouders betrokken bij zware mishandeling baby

 

PARAMARIBO - Shafiek B. (25) en Warsha B. (26) zijn vorige week aangehouden door de politie op verdenking van zware mishandeling van hun vijf maanden oude baby. De zuigeling is in kritieke toestand opgenomen op de Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De redactie verneemt dat de baby door zijn moeder naar het ziekenhuis werd gebracht met zware letsels en bijtwonden. Aan de hand van de waargenomen letsels schakelde de behandelende arts de politie in. De moeder en de vader werden door de politie opgespoord en in verzekering gesteld.

De redactie verneemt dat de baby meerdere malen werd mishandel door de vader. Onderzoek moet uitwijzen wat de reden is geweest van de mishandeling. De zaak is overgedragen aan de jeugdpolitie.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina