Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bryan Muntslag komt met tweede galaconcert

Bryan Muntslag komt met tweede galaconcert

11/02/2018 00:03 - Van onze redactie

Bryan Muntslag komt met tweede galaconcert

Foto: Collectie Bryan Muntslag  

PARAMARIBO - Na het daverend succes van het eerste galaconcert kondigt de veelzijdige zanger Bryan Muntslag met veel plezier aan dat er een tweede komt. Dit zal plaatsvinden in mei. “Het is niet hetzelfde concert, maar een vervolg. ‘His-Tori The Second Edition’, genaamd en wordt imposanter dan het eerste”, vertelt de zanger tegen dWT.

"Mijn verhaal (Mi Tori) is nog niet afgelopen. Ik heb nog veel meer te delen. Centraal staat de muziek in mijn middelbareschoolperiode eind jaren 80 en begin jaren 90", vult hij aan. Voordat hij bij South South West zong, maakte Muntslag deel uit van een andere Surinaamse topband. De band onder leiding van Rolinzo Huur verzorgt ook de muzikale begeleiding bij dit tweede concert.

Muntslag heeft ook plannen om later dit jaar zijn galaconcert 'His-Tori' naar Nederland te brengen. Hij denkt eraan om een theatertoer te maken. Bryan Muntslag timmert inmiddels 25 jaar aan de weg in de Surinaamse muziekwereld. Hij vertrekt op 8 maart naar Nederland om als vocalist mee te doen aan het derde deel van de theatershow Kaseko in Concert.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina