Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • RC hoort vrouw die ex-vriend doodstak

RC hoort vrouw die ex-vriend doodstak

10/02/2018 10:14 - Cheflin Paulus

RC hoort vrouw die ex-vriend doodstak

 

PARAMARIBO - De 21-jarige Ravella H. die woensdagavond haar even oude ex-vriend Shakur Merkus met een mes in de borststreek heeft gestoken waarna hij is overleden, wordt maandag door de rechter-commissaris gehoord. De vrouw heeft zich kort na haar daad met haar advocaat gemeld bij de politie. Zij heeft bekend.

Politiecommissaris Guno Roosenhoff zegt dat de politie voorlopig geen gedetailleerde informatie geeft omdat ze het onderzoek niet wil dwarsbomen. "Wij willen de zaak eerst goed onderzoeken om te achterhalen wat zich heeft afgespeeld." Dit geval is het vierde voor dit jaar waarbij iemand omgekomen is door een misdrijf.

Ravella H. heeft verklaard dat zij ruzie had met haar ex-vriend wat leidde tot de steekpartij. De man is bloedend naar het politiebureau aan de Wilhelminastraat waar de afdeling Maritiem is gevestigd gereden, waarschijnlijk om hulp te zoeken. Enkele minuten na aankomst, rond negen uur, overleed hij in het bureau.

Het vermoeden bestaat dat Ravella H. het slachtoffer in het voertuig verwond heeft. Er is in de auto een mes gevonden. Kort nadat Shakur gestoken werd reed hij naar het politiestation. Hij liet de motor draaien en het portier van het voertuig open. In het gebouw zeeg hij neer. De politie schakelde medische hulp in, maar de man overleed nog voordat hij naar het hospitaal kon worden vervoerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina