Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Succesvolle seizoensopener Yellow Birds

Succesvolle seizoensopener Yellow Birds

09/02/2018 22:56 - John Zaalman

Succesvolle seizoensopener Yellow Birds

 

PARAMARIBO - Yellow Birds heeft bij de start van de volleybalcompetitie meteen winst geboekt. In de vrouwenhoofdklassewedstrijd werd Gideon vrijdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal in drie sets (28-26, 25-14, 25-17) geklopt. De ploeg uit Saramacca dwong de gele vogels in de openingsset tot het uiterste voordat die uiteindelijk werd verloren.

De ervaring van Yellow Birds bracht uiteindelijk de doorslag voor de straight sets-triomf. "We zijn traag gestart en moeten daarvoor een modus zien te vinden", reageerde Yellow Birds-coach Victor Lesperans op de zenuwslopende eerste periode. "Ik ben verder niet ontevreden over het geleverde spel." Collega Dieter Tammenga van de opponent vond dat zijn team na de eerste setnederlaag was aangeslagen. "We hebben de set op het nippertje verloren, maar Yellow Birds is een ervaren ploeg en ze heeft dit jaar versterking."

De nieuwe aanwinst Shanice Piqué en de ervaren speelsters Farahnaz Levens, Johnelle Jameson en Whitley Nibte waren de voornaamste scorers bij Yellow Birds. Janneke en zus José Tammenga en Alexis Schultz droegen Gideon op de schouders. Albert Wakidin en Chantal Karsters waren de arbiters.

Andere uitslagen: Meisjes miniaspiranten: Survos - Yelyco 19-13, 19-15, 19-11; Jongensaspiranten: Mix - Nickerie 20-25, 25-18, 25-23.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina