Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ingebruikname poli Tapoeripa verschoven

Ingebruikname poli Tapoeripa verschoven

14/01/2018 06:14

Ingebruikname poli Tapoeripa verschoven

 

PARAMARIBO - De opening van de veredelde poli in het inheemse dorp Tapoeripa aan de Nickerierivier is uitgesteld. Gepland was vrijdag in verband met de jaardag van het Mungra Medisch Centrum zegt algemeen direkteur Antoine Elias. Maandag bestaat het ziekenhuis, in Nickerie, 59 jaar.

"Helaas hebben wij dat niet gehaald, maar over drie tot vier weken zal dat wel het geval zijn. De ambulanceboot is nu in de testfase en zal tegen die tijd ook officieel in gebruik worden genomen", aldus Elias.

Het project kwam aan het rollen nadat dorpshoofd Petrus Sabajo drie maanden terug een officieel verzoek deed aan president Desi Bouterse. Sabajo wees het staatshoofd op de slechte medische zorg van de Medische Zending. In opdracht van de president is toen het project gestart.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina