Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Straks ben ik het volgende slachtoffer’

‘Straks ben ik het volgende slachtoffer’

13/01/2018 09:05 - Gilliamo Orban

‘Straks ben ik het volgende slachtoffer’

 

PARAMARIBO - “Ik vind het schandalig wat hier is gebeurd. Hoe durft de overheid een vergunning te geven aan deze gelegenheid dichtbij een woonwijk. Dit kan niet, want de volgende keer kan ik het slachtoffer zijn”, zegt een buurtbewoner van Paramaribo-Noord.

Bij de bar-dancing PP ShiSha Lounge op de hoek van de Wolfram- en Heliumstraat heeft zich vrijdagochtend weer een schietincident voorgedaan. Een man is ter plekke omgekomen. De schutter is nog voortvluchtig, maar de politie heeft een idee wie het is. De auto waarmee hij vluchtte werd korte tijd na het incident bij een woning iets verderop gevonden.

In maart 2015 werd in deze bar Marchano Pocornie geliquideerd. "Ik ben hier om te rusten, maar word erg gestoord. Eén keer ging een man de bar binnen en toen hij weer naar buiten kwam had hij drank bij zich en schoot vijf of zes keren in de lucht. Toen is er niemand gewond geraakt", zegt de buurtbewoner.

Hij vertelt dat hij zoals gewoonlijk tegen vier uur in de ochtend is opgestaan voor zijn gebruikelijke kop koffie. Niet lang daarna hoorde hij schoten. "Het moet gebeurd zijn tussen vier uur en half vijf. Er is eerst twee keer geschoten en een paar seconden daarna zijn er nog vier of vijf schoten gelost, waarschijnlijk toen de schutter wegvluchtte."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina