Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • PTC en EBS schenken spaarlampen

PTC en EBS schenken spaarlampen

13/01/2018 05:05

Donderdag kregen de studenten van het PTC duizend lampen van EBS-directeur Rabin Parmessar.

Donderdag kregen de studenten van het PTC duizend lampen van EBS-directeur Rabin Parmessar. Foto: PTC  

PARAMARIBO - Het Polytechnic College Suriname (PTC) gaat twintig sociale instellingen in stad en district spaarlampen schenken. Dat gebeurt in het kader van het PTC Goes Social Spaarlampen Project, dat is opgezet in verband met het twintigjarig bestaan van het instituut

Het project wordt gecoördineerd door de PTCstuds, de studentencommissie van het PTC en heeft onder andere als doel bij te dragen aan energiebesparing. De studenten zullen ook de elektra van de instellingen controleren. Met ondersteuning van studenten van LTS en Amto zal het project op 20 en 27 januari worden uitgevoerd.

In de eerste fase zullen instellingen in Paramaribo, Wanica en Nickerie spaarlampen krijgen. De NV Energiebedrijven Suriname ondersteunt dit initiatief en heeft donderdag duizend spaarlampen overgedragen aan het PTC. De initiatiefnemers verwachten echter dat meer lampen nodig zijn. Een inventarisatie van het aantal benodigde spaarlampen is nog gaande. 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina