Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Jammer dat dit ons overkomt’

‘Jammer dat dit ons overkomt’

13/01/2018 10:03

Het filiaal van Golden Wings op de hoek van de Franchepane- en Zonnebloemstraat dat onlangs het doelwit is geworden van een inbraak.

Het filiaal van Golden Wings op de hoek van de Franchepane- en Zonnebloemstraat dat onlangs het doelwit is geworden van een inbraak. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - “Je start een bedrijf en maakt binnen de kortste keren dit mee. Ik vind het jammer”, zegt Pertap Bissumbhar ontmoedigd. Nauwelijks drie maanden na opening is zijn filiaal-onderneming Golden Wings, op de hoek van de Franchepane- en Zonnebloemstraat, het doelwit geworden van rovers.

Vijf inbrekers hebben in de nacht van woensdag op donderdag de bewaker van het restaurant overvallen en aan handen en voeten vastgebonden. De man werd mishandeld met een koevoet en moest onder bedreiging van wapens zeggen of er geld was achtergelaten in het restaurant en of het gebouw alarm en camera's heeft. De inbrekers gingen via een zijdeur die zij openbraken, het pand binnen en zijn ervandoor gegaan met de dagopbrengst en de telefoon van de bewaker. Hij bleef gekneveld achter.

Hoeveel geld er precies is meegenomen, is niet bekend. Bissumbhar vertelt dat de wachter zwellingen aan zijn voeten en rug heeft opgelopen. "De verwondingen zijn niet van dien aard dat hij opgenomen moest worden, maar hij heeft er wel een trauma aan overgehouden." De ondernemer zegt dat er door het wrange voorval financiële en emotionele schade is ontstaan voor het bedrijf en het personeel.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina