Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw slaat man tand uit om huurachterstand

Vrouw slaat man tand uit de mond om huurachterstand

12/01/2018 16:55 - Van onze redactie

Vrouw slaat man tand uit de mond om huurachterstand

 

PARAMARIBO - Tand uit de mond geslagen en vier autoramen ingeslagen vanwege een forse huurachterstand. Huisbazin Kamila S. meende op die manier zaken te vereffenen. Donderdag verscheen zij voor kantonrechter Marie Mettendaf, omdat ze vorig jaar een man aan wie zij een huis verhuurde vuistslagen in het gezicht heeft gegeven in een meningsverschil over een huurachterstand.

De twee hadden een afspraak om over het probleem te praten en de huurder keek thuis uit naar de schuldeiser. Kort nadat ze was aangekomen was er een discussie ontstaan. Ze werd agressief en viel de man aan, die hierdoor een tand verloor. Ook heeft zij vier ruiten van zijn auto kapot geslagen.

De dochter van Kamila S. is later ook als verdachte aangemerkt in deze zaak. Zij zou haar moeder hebben aangezet tot het beschadigen van het voertuig en filmde dat met haar mobiele telefoon. De dochter heeft bij de politie verklaard dat zij trots is op wat haar moeder heeft gedaan. Beide vrouwen zijn op vrije voeten.

Het slachtoffer betaalde sinds juni vorig jaar geen huur. Hij zou met Kamila S. hebben afgesproken dat er reparaties aan het huis verricht zouden worden, zoals het dichten van lekkages. De vrouw kwam echter de afspraak niet na. De huurder heeft verklaard dat hij niet zal betalen, alvorens de reparaties zijn verricht. De zaak wordt verder behandeld op 25 januari.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina