Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Ik kan opnieuw spijt betuigen'

Veroorzaakster dodelijke aanrijding bereid om excuses te herhalen

12/01/2018 08:07 - Merredith Bruce

Veroorzaakster dodelijke aanrijding ontroerd

 

PARAMARIBO - “Als het moet, ben ik bereid om te zijner tijd nogmaals mijn verontschuldigingen aan te bieden”, zegt S.B. Ze heeft op 1 mei 2014 het verkeersongeluk veroorzaakt, waarbij Sharda Omzigtig is komen te overlijden.

Sharda's echtgenoot Humphrey kan het verlies nog niet verwerken. Hij heeft maandag in een interview met de Ware Tijd gezegd dat de bestuurster na het ongeval "nimmer" spijt heeft betuigd. "Dat zal niet alleen voor mij, maar ook voor haar verzachtend werken", zei hij. De automobiliste beweert wel degelijk 'sorry' gezegd te hebben aan de weduwnaar. "Ik heb ook in aanwezigheid van zijn dochter mijn verontschuldigingen aangeboden." Het meisje van toen dertien jaar heeft het ongeval meegemaakt.

Omzigtig zegt nu dat de veroorzaakster enkele dagen na de aanrijding inderdaad haar verontschuldigingen heeft aangeboden. Hij vindt echter dat die niet echt tot zijn recht zijn gekomen, omdat zij daarna zou hebben gezegd dat het ongeluk is gebeurd omdat de remmen het niet deden. "Daarmee veeg je alle schuld van je weg." De man heeft via een rechtszaak schadevergoeding geëist voor de kosten die hij als nabestaande heeft gemaakt.

S.B. zegt aan de krant dat er vanaf september tot en met december vorig jaar maandelijks steeds SRD 250 van haar salaris is ingehouden ten behoeve van de weduwnaar en de inhouding gaat door. Ze moet hem ruim SRD 9.000 aan schadevergoeding betalen. Omzigtig beweert echter nog niets ontvangen te hebben. Geen van de partijen weet waaraan dat ligt. Omzigtig is van plan om opheldering daarover te vragen aan zijn advocaat.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina