Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Visser mishandelde homocollega’s

Visser mishandelde homocollega’s

10/01/2018 05:03 - Van onze redactie

Visser mishandelde homocollega’s

 

PARAMARIBO - “Meester ik werd niet gedwongen om seks te hebben, maar de manier waarop mijn collega’s me behandelden en uit de pogingen die ze deden, kon ik halen dat ze graag seks met mij wilden. Die mannen deden allemaal vreemd.” Dit zei de verdachte Graig B., die dinsdag weer verscheen voor kantonrechter Dinesh Sewratan. Hij staat terecht voor zware mishandeling van twee collega’s.

Graig B., een visser, zou twee collega's zwaar hebben mishandeld omdat zij steeds onaardig tegen hem deden en seks met hem wilden. Ze zouden hem vaker gemolesteerd hebben op de boot waarmee zij op zee werkten. "Meester zij trokken aan mijn laken toen ik moest slapen. Ze betaalden me opzettelijk minder, ik werd onder een soort van druk gezet zodat ze mij klein konden krijgen. Ze piepten naar mij toen ik ging plassen. Het was heel erg vervelend. Ze wilden seks met mij. Ze maakten alleen schunnige opmerkingen."

Op de vorige zitting verschenen de collega's van Graig B. Eén van hen, de kapitein van het schip, was zodanig mishandeld door de verdachte dat hij niet kon lopen. Dit slachtoffer vertelde de rechter dat Graig B. vaker agressief gedrag vertoonde en dat de belastende verklaringen die hij tegen hem heeft afgelegd niet waar zijn. De kapitein ontkent ook de verdachte gemolesteerd te hebben. 

Toen de rechter de verdachte vroeg of hij eerder in aanraking is gekomen met de politie zei hij nooit eerder een strafbaar feit te hebben gepleegd. ''Ik dacht dat ik op een vissersboot zou kunnen werken om wat te verdienen om mijn kinderen te verzorgen en dan kom ik in een boot met zulke mannen die mij het leven zuur proberen te maken. Ik zou niets verkeerd hebben gedaan, maar dit werd mij teveel.''  De zaak wordt op 13 februari verder behandeld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina