Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Indiase man verhangt zich om afstandsbediening

Indiase man verhangt zich om afstandsbediening

10/01/2018 20:30

Man hangt zichzelf op vanwege afstandbediening

Foto: AFP  

BHOPAL - Een man in de Indiase stad Bhopal heeft zichzelf opgehangen in zijn eigen huis na een ruzie over de afstandsbediening van de televisie. De dertiger vroeg aan zijn vrouw het apparaatje maar ze weigerde. Ze vertelde dat hij maar moest gaan slapen. Vervolgens ging de man naar een andere kamer toe en hing hij zichzelf op.

De vrouw ontdekte de zelfmoord enige tijd later. Ze belde meteen familieleden en de politie werd ingeschakeld, vertelt een politiewoordvoerder aan de Hindustan Times. Volgens de familie had de man, Shankar Vishwakarma, alcoholproblemen en raakte hij vaak overstuur door kleine dingen. Shankar liet geen zelfmoordbriefje achter. De politie onderzoekt de zaak. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina