Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Getuige herkent verdachte aan gouden tand

Getuige herkent verdachte aan gouden tand

10/01/2018 21:34 - Van onze redactie

Getuige herkent verdachte aan gouden tand

 

PARAMARIBO - “Meester, hij had een gouden tand. Ik kan mij zijn gezicht niet meer zo goed herinneren maar die tand ontgaat mij niet.” Dit zei een getuige dinsdag in de rechtszaak tegen Sergio A. In de beklaagdenbank zat hij onrustig en maakte enkele persbewegingen met zijn hand. Ook stampte hij lichtjes met zijn voeten toen de getuige sprak.

Sergio A. zou de zus van de getuige hebben beroofd bij een schoenenzaak aan de Jodenbreestraat in het stadscentrum. "Hij kwam naar ons toe en schreeuwde heel agressief tegen haar. Hij zei: 'weet je hoelang ik je loer'. Ik schrok echt meester. Ik wist niet wat ik moest doen. Hij pakte wat en was weg", vertelde de getuige. Wat er afgepakt is, is niet duidelijk geworden.

Advocaat Oscar Koulen vroeg de getuige of hij zeker is dat de verdachte de beroving heeft gepleegd. "De gouden tand die u heeft herkend, zien wij in de samenleving bij veel andere mensen. Bent u zeker dat hij het is?" Hierop antwoordde de getuige dat hij ook de lichaamsbouw van de verdachte herkent.

Sergio A. vertelde de rechter dat hij eerder in aanraking is gekomen met de politie, maar niet schuldig is in deze zaak. Hij heeft eerder twee jaar achter de tralies gezeten voor een beroving. De verdere behandeling is op 13 februari.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina