Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man vergrijpt zich aan hond

Man vergrijpt zich aan hond

09/01/2018 08:05 - Naomi Hoever

Man vergrijpt zich aan hond

 

PARAMARIBO - “We hopen dat het Openbaar Ministerie ambtshalve vervolgt”, zegt dierenactivist Cynthia Ashruf huilend. Zij is ontdaan na een filmpje te hebben gezien van een man in Suriname die seks heeft met een hond. Ashruf wil dat de oorsprong van het filmpje wordt achterhaald. “Er moet een diepgaand onderzoek volgen waarna er zware straffen moeten worden opgelegd. Dit is ernstige dierenmishandeling.”

De schokkende beelden waarbij de man het beest onbeschermd penetreert, circuleren vanaf maandag op internet. In het filmpje zijn stemmen te horen van mannen die Aucaans en Sranan spreken. De man wordt aangevuurd en wanneer hij bevredigd is, vragen zijn maten:"Kon wi luku a wooko. A kaka de ape?", wat betekent: Laat me je penis zien. Zit er poep aan? "Wreed man. Yu pisi' a dagu?" , waarmee geïnformeerd wordt of de man is klaargekomen. De man antwoordt bevestigend.

Ashruf: "Je wordt ziek van het dierenleed." Ze zegt dat dit niet de eerste keer is, en verwijst naar het geval waarbij een man seks had met een lammetje. "De arts stelde toen het misbruik vast en toch is de dader niet berecht", zegt Ashruf duidelijk teleurgesteld. Dierenarts Ricky Resopawiro noemt het gebeuren niet normaal. "Dit is vertier noch genot. Het vaginakanaal van een hond is te klein voor een mannelijke penis."

Hij wijst er ook op dat de man een bacteriële infectie kan oplopen en last kan krijgen van parasieten en schimmel op het lichaam. De arts zegt dat honden die het met verschillende soortgenoten doen een geslachtsziekte kunnen ontwikkelen, die zich uit in de vorm van een tumor. In Suriname is niet bewezen of en welke complicaties kunnen ontstaan bij mensen die seks met een hond hebben. Hij weet ook niet of een geslachtsziekte van honden overdraagbaar is op de mens.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen