Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Doodverklaarde man blijkt nog te leven

Doodverklaarde man blijkt nog te leven

09/01/2018 15:09

Spaanse doodverklaarde man blijkt toch nog te leven.

Spaanse doodverklaarde man blijkt toch nog te leven. Foto: Thinkstock  

OVIEDO - Een man die in Oviedo, in het noorden van Spanje, dood was verklaard, bleek toch in leven te zijn. Medewerkers van een mortuarium hoorden ineens geluid uit de kamer komen waar de 'dode' lag. Daarop openden de medewerkers de lijkzak en hielpen de man overeind.

Hij ligt nu op de intensive care van een ziekenhuis in Oviedo. De 29-jarige Gonzalo Montoya Jiménez zat in een gevangenis en gevangenismedewerkers troffen hem 'dood' in zijn cel aan, tijdens het doen van hun dagelijkse ronde. Nadat drie verschillende doktoren hem ook dood hadden verklaard, werd de man vervoerd naar een mortuarium.

De autopsie op de man zou al bijna worden uitgevoerd. Tegen de lokale krant La Voz de Asturias zeiden familieleden dat de de stiftstrepen op de plekken waar de man opengesneden zou worden al op zijn lichaam stonden. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina