Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Buurtbewoners Kwatta ontdekken vondeling

Buurtbewoners Kwatta ontdekken vondeling

09/01/2018 09:10 - Van onze redactie

Buurtbewoners Kwatta ontdekken vondeling

 

PARAMARIBO - Bewoners van de Rumulusweg te Kwatta hebben maandag op een leeg perceel een baby ontdekt die daar, vermoedelijk door de moeder, te vondeling is gelegd. Omwonenden hoorden al enkele dagen een ‘vreemd’ geluid, maar vermoedden dat het om een nest jonge poezen ging. Omdat het geluid aanhield, gingen ze op onderzoek uit en deden de schokkende ontdekking.

Het kindje, een jongetje, was gewikkeld in een plastic zak in een emmer. Toen bleek dat de baby nog leefde, hebben de buurtbewoners hem uit zijn benarde positie bevrijd en de politie gewaarschuwd. De vondeling, vermoedelijk een dag of vijf oud, is direct overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en ter observatie opgenomen.

De politie is op zoek naar de moeder en roept daarbij de hulp in van de samenleving. Tipgevers mogen contact opnemen met politiebureau Kwatta of het alarmnummer. De politie verzekert dat de informatie discreet zal worden behandeld en dat tipgevers anoniem zullen blijven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen