Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Walther Brathwaite overleden

Walther Brathwaite overleden

08/01/2018 00:37 - Stan Herewood

Walther Braithwaite overleden

Walther Brathwaite Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Oud-voetbalinternational Walther Brathwaite die een lange staat van dienst had bij Voorwaarts is zondagavond op 84-jarige leeftijd overleden. Behalve speler was hij ook trainer van de nationale voetbalselectie van Suriname. Brathwaite was één van de eerste in Nederland afgestudeerde Surinaamse sportleiders. Hij heeft zijn krachten gegeven bij de Stichting tot Ontwikkeling van de Sport in Suriname (Sosis).

Daarnaast was hij clubtrainer. Als cricketspeler was hij zeer gewaardeerd. In het dagelijkse leven maakte hij in de latere jaren deel uit van het worshipteam van Tabernacle of Faith & Love Ministries aan de Kwattaweg. Bij het opvangcentrum voor drugs- en alcoholverslaafden hield hij de cliënten bezig met sportbeoefening.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina