Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Waldo Gobardhan uit SOC-bestuur

Waldo Gobardhan uit SOC-bestuur

08/01/2018 21:00 - Terence Oosterwolde

In november maakte het nieuwe SOC-bestuur kennis met minister Joan Dogojo (derde van rechts) van Sport- en Jeugdzaken. SOC-voorzitter Ramon Tjon A Fat staat links naast de minister. Waldo Gobardhan (geheel links) en Astra Singh (met rood jasje) zijn inmiddels uit het bestuur gestapt.

In november maakte het nieuwe SOC-bestuur kennis met minister Joan Dogojo (derde van rechts) van Sport- en Jeugdzaken. SOC-voorzitter Ramon Tjon A Fat staat links naast de minister. Waldo Gobardhan (geheel links) en Astra Singh (met rood jasje) zijn inmiddels uit het bestuur gestapt. Foto: NII  

PARAMARIBO - Amper drie en een halve maand na de bestuursverkiezingen bij het Surinaams Olympisch Comité (SOC) is een tweede bestuurslid opgestapt. Deze keer Waldo Gobardhan die de functie van commissaris bekleedde. Eerder gaf secretaris-generaal Astra Singh er de brui aan.

De Ware Tijd verneemt dat voorzitter Ramon Tjon-A-Fat de SOC-leden zondag schriftelijk op de hoogte heeft gesteld van de jongste ontwikkeling. In zijn schrijven staat dat de opengevallen functie zal worden ingevuld door Kirtie Algoe, die sinds 2001 verbonden is aan zijn taekwondoschool Yu-Sin.

Het toetreden van Algoe zal op de eerstvolgende algemene ledenvergadering van het SOC worden bekrachtigd. Met het binnenhalen van Algoe, in het dagelijks leven als wetenschapper verbonden aan de Anton de Kom Universiteit, is er weer een vrouw binnen het bestuur van negen man.

Nadat Singh op 9 december 2017 was opgestapt zat er - tegen de principes van het Internationaal Olympisch Comité - geen vrouw in het bestuur. Singh was namelijk vervangen door Dennis Mac Donald, voorzitter van de Surinaamse Atletiekbond. Intussen is atletiektrainer Fred Lobman aangetrokken als officemanager van het SOC.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina