Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetballer verdacht van zware mishandeling

Nederlandse profvoetballer verdacht van trappen dubbele enkelbreuk

08/01/2018 19:08

Virgil Misidjan in het shirt van Willem II.

Virgil Misidjan in het shirt van Willem II. Foto: Jeroen de Jong / PVE  

ROOSENDAAL - De Nederlandse profvoetballer Virgil Misidjan (24), oud-speler van Willem II en nu actief voor het Bulgaarse PFK Ludogorets, wordt verdacht van de gewelddadige parkeerruzie in het Nederlandse Roosendaal waarbij het slachtoffer (68) een dubbele enkelbreuk opliep. Dat bevestigt zijn advocate.

Het incident deed zich vrijdagavond laat voor in Roosendaal. Misidjan kreeg het aan de stok met de bewoner van het pand waar hij zijn auto voor had geparkeerd. Hij blokkeerde de toegang tot het achterterrein van het echtpaar Van Akelijen.

Bewoner Ron van Akelijen (68) uitte tegenover Misidjan zijn ongenoegen over de geparkeerde auto, die op dat moment al was verplaatst door een kennis van de voetballer. Volgens deze kennis heeft het slachtoffer als eerste geduwd en zou hij ook discriminerende opmerkingen hebben gemaakt tegen de voetballer.

De politie heeft de dader meteen aanhouden aangehouden en verhoord. Woordvoerder Eric Passchier: "We hebben hem verhoord en inmiddels is hij weer op vrije voeten gesteld. Hij blijft verdachte. De zaak is nu in handen van het Openbaar Ministerie.'' AD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina