Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sport- en Jeugdzaken heeft grote plannen

Sport- en Jeugdzaken heeft grote plannen

07/01/2018 17:57

Minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken

Minister Joan Dogojo van Sport- en Jeugdzaken Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken heeft grote plannen voor 2018. Dit vertelt minister Joan Dogojo in het Zondagnieuws van Radio 10. Zo wil het ministerie een Olympisch Park bouwen met daarin een atletiekbaan en een zwembad dat aan de Olympische standaarden voldoet.

Ondanks alle uitdagingen in het jaar 2017 zijn er volgens de bewindsvrouw al positieve stappen gezet om de plannen vaste vorm te geven. "Onze reguliere programma's waarbij de sportbonden en verenigingen financieel en materieel worden ondersteund worden voortgezet."

Sport- en Jeugdzaken gaat dit jaar ook voor de financiering van de sportambities van jongeren en voor de opzet van een sportfonds. Het beleid vanuit het departement zal zich richten op programma's voor jongeren met begeleiding, training en coaching en promotie van een gezonde leefstijl.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina