Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Real Madrid kan Spaanse titel vergeten

Real Madrid kan Spaanse titel vergeten

07/01/2018 20:11

Cristiano Ronaldo kan dit jaar met Real Madrid de titel in Spanje wel vergeten.

Cristiano Ronaldo kan dit jaar met Real Madrid de titel in Spanje wel vergeten. Foto: AFP  

MADRID - Real Madrid is uitermate kwetsbaar in de Spaanse competitie. Zo ook zondagavond tegen Celta de Vigo. De Koninklijke speelde met 2-2 gelijk. De achterstand op koploper FC Barcelona is opgelopen tot zestien punten.

Gareth Bale leek aanvankelijk voor Real Madrid nog een overwinning uit het vuur te slepen. De aanvaller uit Wales boog via twee doelpunten een 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. In de slotfase kwam Real Madrid echter onder grote druk te staan. Doelman Keylor Navas behoedde de Madrilenen via een gestopte penalty (Iago Aspas) eerst nog voor de gelijkmaker, maar even later moest hij toch lijdzaam toezien hoe Maximiliano Gomez de 2-2 aantekende. Daar bleef het ook bij.

Real Madrid kan zich definitief gaan richten op de Champions League, het kampioenenbal dat van de laatste vier edities drie keer door Ronaldo & co werd gewonnen. De Spaanse titel kan namelijk uit het hoofd worden gezet, daar is de achterstand op aartsrivaal Barcelona te groot voor geworden. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina