Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Publiek blijft smullen van Sabakoe

Publiek blijft smullen van Sabakoe

07/01/2018 21:05

Publiek blijft smullen van Sabakoe

Foto: Collectie Sabakoe  

PARAMARIBO - “Alhoewel de mensen volop van de muziek genieten, lijkt het alsof men er geen genoeg van krijgt!”, zegt voorzanger Steven Maayen in een terugblik op de Kerst en OwruYari Toer 2017 van de populaire kasekogroep uit Nederland.

De toer, die bijna ten einde is, is volgens Maayen met een recordaantal optredens nu al een succes te noemen. "Ons welkomstfeest bijvoorbeeld, dat op 26 december op de Pier van Hotel Torarica plaatsvond, trok ongeveer 1.700 bezoekers. Ondanks de regen zijn de mensen in grote getalen gekomen", vertelt de voorzanger. Hij belooft volgend jaar een andere aanpak op organisatorisch gebied.

Sabakoe sluit de Kerst en OwruYari Toer 2017 af op zaterdag 13 januari met een Kaseko, Soul en Kawinaparty in het Voorwaarts Stadion achter de Anthony Nesty Sporthal. Daar zullen ook Combinatie XVI en Dj Bouta uit Nederland optreden. "Ik heb gekozen om niet te veel groepen in de line-up te plaatsen, zodat de mensen kunnen genieten van Sabakoe", besluit Maayen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina