Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bryan Muntslag geeft galaconcert

Bryan Muntslag geeft galaconcert

07/01/2018 08:02

Bryan Muntslag geeft galaconcert

 

PARAMARIBO - De topzanger Bryan Muntslag geeft op 31 januari het galaconcert ‘HIS-TORI’ (zijn tori) in theater Thalia, met “alle muziek die invloed op mijn stem en carrière vanaf mijn vijfde jaar heeft gehad. Vanaf South South West, Suripop, tot mijn middelbare schoolperiode”, vertelt de zanger over de inhoud van het concert. “Het is een gala-avond met rode loper, dus kom in je galakleding”, voegt hij eraan toe.

Als supportacts zijn er onder andere Sijtske Tjon A Tjoen en Cheryll Rijger. Henk van Vliet en Gail Eijk leveren ook een bijdrage aan het concert. Voor de muzikale begeleiding zorgt een orkest onder leiding van Rolinzo Huur. Bryan heeft plannen om het concert ook te verzorgen in Nederland, Curacao en Aruba.

Met zijn muziekcarrière van meer dan twintig jaar is Muntslag geen nieuweling in de Surinaamse muziekwereld. Hij is één van de vaste artiesten bij de show van de SuriToppers die in Nederland gehouden wordt als eerbetoon aan de Surinaamse popmuziek. Ook is hij de vertolker van de winnende compositie van Suripop XV 'Ala Ogri é Tya Wan Bun'.                                                      

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina