Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Notch bekert verder na winst op SVH

Notch wint met negen man van SVH

06/01/2018 20:04 - Frank Finisie

Randy Plato van SVH (links) in een sprintduel met Marlon Galon van Notch. Notch won met 3–1.

Randy Plato van SVH (links) in een sprintduel met Marlon Galon van Notch. Notch won met 3–1. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Notch wist zaterdag met 3–1 te winnen van SVH tijdens de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalband voor het seizoen 2017/2018. Er werden op verschillende locaties wedstrijden afgewerkt. Notch en SVH bekampten elkaar op het George Deul Sportcomplex.

SVH begon sterk aan de wedstrijd en zette Notch die met negen man startte, onder druk. De aanvallers konden de vele kansen die gecreëerd werden niet in doelpunten omzetten. Naarmate de wedstrijd vorderde ging bezoeker Notch beter spelen. Dit resulteerde kort voor rust in een doelpunt. Galgyto Talea werd in de 45ste minuut aangespeeld, hij schoot via de handen van doelman Emzoo Misiedjan hard in; 1-0.

SVH leek in de tweede helft uitgeblust en kwam nauwelijks uit de verdediging. Notch zette de gastheer onder druk en Talea scoorde in de 58ste minuut 2-0 met een welgeplaatste schuiver. Doelman Misiedjan had geen schijn van kans bij deze inzet. Orpheo Anautan van Notch werd in de 62ste minuut hardhandig aangepakt in het strafschopgebied. Dit resulteerde in een penalty. Talea schoot deze feilloos in; 3-0. SVH's Roche Akkrum reduceerde het negatieve doelsaldo door tien minuten later uit een breedtepass te scoren, 3-1.

Notch speelde de hele wedstrijd met negen man, maar kon de wedstrijd rustig afwerken. Bij Notch zat Leo Brunswijk op de bank. Hij wist te vertellen dat de technische staf van de ploeg nog in het buitenland zit. Charell Samson, trainer van SVH, zegt dat het beter kon. De afronding liet te wensen over, omdat zijn afmaker vanwege omstandigheden niet aanwezig kon zijn.

Overige uitslagen: PVV - Sv Groningen: 2-1

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina