Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Boek zal Trump ten val brengen’

‘Boek zal Trump ten val brengen’

06/01/2018 13:05

‘Boek zal Trump ten val brengen’

Foto: News.com.au  

LONDEN - De schrijver van het geruchtmakende boek over het eerste jaar van Trumps presidentschap denkt dat zijn onthullingen een einde zullen maken aan de tijd van de voormalige vastgoedmagnaat in het Witte Huis.

Michael Wolff zei tegen de Engelse nieuwszender BBC dat zijn conclusie dat Trump ongeschikt is voor de functie steeds meer bijval krijgt. Volgens Wolff lijken de ontwikkelingen op het sprookje van de nieuwe kleren van de keizer. "Ineens zeggen mensen overal 'oh god, het is waar, de keizer heeft geen kleren aan'. Dat is de reden waarom het presidentschap ten einde komt."

Trump heeft het boek afgedaan als leugenachtig. In 'Fire and fury: inside the Trump White House' wordt het beeld geschetst van een chaotisch Witte Huis, een slecht voorbereide Trump en medewerkers die afgeven op zijn vermogen om president te zijn. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina