Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Surinaamse aangeklaagd wegens drugsmokkel

Surinaamse aangeklaagd wegens drugsmokkel

07/12/2017 09:31 - Van onze redactie

Surinaamse aangeklaagd wegens drugsmokkel

 

PARAMARIBO - De Surinaamse Bernadette van Z. is woensdag in Trinidad en Tobago aangeklaagd wegens drugssmokkel. Ze werd woensdag voorgeleid bij de rechtbank in Arima. De 26-jarige vrouw, elektricien van beroep, werd dinsdag op de internationale luchthaven Piarco aangehouden door leden van de Organised Crime and Intelligence Unit (OCIU).

De vrouw arriveerde rond 8 uur 's morgens plaatselijke tijd met een lijnvlucht uit Suriname. Ze was op doorreis naar Barbados. Bij visitatie werden in haar bagage 4,78 kilo cocaïne en 14 kilo "hoogwaardige" marihuana gevonden.

Volgens de justitiële autoriteiten op het eiland heeft de cocaïne een straatwaarde van 1,9 miljoen Trinidadiaanse dollar (283.000 US dollar). Voor de marihuana zou op Trinidad en Tobago minstens 1.3 miljoen Trinidadiaanse dollar (188.000 US dollar). De behandeling van haar zaak werd door de rechtbank uitgesteld naar donderdag (vandaag).

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina