Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politiemanschappen barricaderen Duisburglaan

Politiemanschappen barricaderen Duisburglaan

07/12/2017 15:05 - Van onze redactie

Politiemanschappen barricaderen Duisburglaan

Politiemanschappen hebben de Duisburglaan bezet, waardoor er geen doorstroming is van het verkeer. Foto: dWT  

PARAMARIBO - De Duisburglaan is momenteel niet goed toegankelijk. Manschappen van het Korps Politie Suriname hebben de straat waar onder meer het hoofdkwartier van de KPS en de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan staat bezet.

De Surinaamse Politiebond had voor donderdag een spoedvergadering bijeengeroepen. Eén van de agendapunten was het dienstrooster, waarover manschappen nog steeds niet tevreden zijn. De meeting in de Politie Academie aan de Commewijnestraat werd op gegeven moment verdaagd. Daarna kwam het nieuws binnen dat diverse politie-eenheden de Duisburglaan hebben gebarricadeerd.

Edward Belfort, oud-minister van Justitie en Politie, maakte hierover bij interruptie tijdens de begrotingsbehandeling 2018 opmerkingen. Parlemenstvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons  vroeg toen aan de regering om na te gaan wat er gaande was en schorste de vergadering voor enkele ogenblikken. Enkele dagen geleden stelde NDP-assembleelid Rosellie Cotino dat er grote ontevredenheid en demotivatie in het politiekorps heerst.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina