Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Seniorverdachte onkent vies spelletje

Seniorverdachte onkent vies spelletje

06/12/2017 22:03 - Van onze redactie

Seniorverdachte onkent vies spelletje

 

PARAMARIBO - Met een serieuze blik op het gezicht verscheen verdachte Radjkoemar T. gisteren voor kantonrechter Rewita Chatterpal. Hij staat terecht omdat hij eerder dit jaar geprobeerd zou hebben een negenjarig buurmeisje seksueel te misbruiken. Ze bracht hem groenten en op zijn beurt gaf de 64-jarige man haar koek. Toen het kind eenmaal binnen was lokte hij haar naar de slaapkamer “om met haar te spelen”.

Radjkoemar T.: "Ik heb haar gewoon daar gebracht mevrouw de rechter. Zo speel ik met mijn kleinkinderen." De rechter vroeg hem daarop of hij ooit "zulke handelingen heeft gepleegd met zijn kinderen en kleinkinderen". Hierop antwoorde de verdachte dat hij met ze praat of speelt en geen negatieve dingen doet. "Niets anders dan dat."

De man verklaarde voor de rechter dat hij het meisje alleen heeft omhelsd terwijl hij bij zijn voorgeleiding had verklaard dat hij het kind ook gekust had. In tegenstelling tot een eerdere verklaring zei hij gisteren haar niet aan de vagina te hebben aangeraakt. "Mijn hand is per ongeluk naar haar geslachtsdeel gegleden."

Officier van justitie Rishan Jhinkoe confronteerde de man met zijn eerdere verklaringen bij de rechter-commissaris. Na de vraag van de openbaar aanklager: "Waarom moest je het meisje nou op bed zetten?" bleef de man stil. De rechter wilde weten waarom hij het kind naar zijn slaapkamer had gebracht.

"Vind je het normaal om een vreemd kind in jouw slaapkamer te brengen meneer. Wat is dat nou?", vroeg zij aan de verdachte. "Ik wil weten waarom je dat moest doen. En je zegt dat je haar per ongeluk hebt aangeraakt aan haar geslachtsdeel. Waarom heb je haar dan gekust. Hoor je dat te doen?" De zaak wordt op 16 januari verder behandeld. Radjkoemar T. blijft in voorarrest.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina