Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rapper (22) ontmoet online scrabble-vriendin (86)

Rapper (22) ontmoet online scrabble-vriendin (86)

06/12/2017 21:15

Rapper (22) ontmoet online scrabble-vriendin (86)

Spencer en Rosalind blijven ook ná de ontmoeting samen spelen. Foto: Amy Butler  

PALM BEACH - Scrabbelen maakt meer in je los dan je denkt, zo blijkt maar weer. Rapper Spencer Sleyon (22) uit Harlem, New York, was zelfs zó gecharmeerd van zijn anonieme tegenspeelster, de 86-jarige Rosalind Guttman, dat hij besloot haar een bezoekje te brengen.

Ruim driehonderd potjes speelden de twee onbekende scrabblefans samen op de app Words with Friends. Onderwijl chatten ze over en weer. Door al het contact ontstond er een band tussen de 22-jarige Spencer en Rosalind, die in een verzorgingstehuis in West Palm Beach in Florida woont. Spencer, die als rapper door het leven gaat onder de naam jesuswearsnikes, maakte tegen zijn vrienden al gekscherend grappen over zijn nieuwe 86-jarige liefde.

Het feit dat de twee al maanden met elkaar aan het chatten en spelen waren, was toch bijzonder en viel ook de moeder van een van de vrienden van Spencer op. Amy Butler, die werkt als geestelijke in een kerk in Manhattan, vroeg of ze het verhaal van Spencer en Rosalind mocht delen tijdens een van haar diensten.

Het verhaal werd in de kerk zó goed ontvangen dat Butler de vriend van haar zoon aanspoorde om zijn scrabblevriendin te ontmoeten. Daar had had Spencer wel oren naar en dus besloot hij om samen met Butler op het vliegtuig te stappen naar Florida. "Life is... crazy!", twitterde Spencer na afloop van de ontmoeting. "Ik ben zelfs nog nooit in Florida geweest!" De tweet over de ontmoeting ging als lopend vuurtje Twitter over en werd binnen mum van tijd 100.000 keer gedeeld en ruim een miljoen keer geliked.

Veel mensen waren onder de indruk van een dergelijke vriendschap, die ondanks het leeftijdverschil dus wel degelijk kans van slagen heeft. "Maak je geen zorgen, ze probeerde me niet te versieren!", schreef Spencer ook nog als toevoeging. Aan de scrabble-relatie tussen de twee komt voorlopig geen einde. Ook na de ontmoeting blijven ze samen potjes spelen en kletsen. AD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina