Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Phil Collins weer opgenomen in ziekenhuis

Phil Collins weer opgenomen in ziekenhuis

06/12/2017 13:32

Phil Collins weer opgenomen in ziekenhuis

Phil Collins. Foto: EPA  

NEW CASTLE - Fans maken zich opnieuw grote zorgen om Phil Collins nu de 66-jarige muzikant alweer opgenomen is in het ziekenhuis. "Het gaat erg slecht met hem", zei zijn chauffeur. Collins, die al meer dan tien jaar gehoorproblemen heeft, nam in 2011 afscheid van de muziekwereld nadat hij door een zenuwbeschadiging niet meer in staat was om te drummen.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan, dus kwam hij op zijn besluit terug omdat hij het 'creatieve proces' van muziek maken miste. Twee jaar geleden moest Collins onder het mes wegens rugproblemen en die lijken nog altijd niet voorbij. De artiest loopt steevast met een wandelstok en optreden kan hij enkel nog zittend.

 Er is nog maar bar weinig over van de rasartiest die al meer dan vijf decennia meedraait in de internationale showbizz. De chauffeur van Collins deed nadat hij de zanger deze week naar het ziekenhuis bracht een opvallende uitspraak: "Dat hij nog kan optreden is een wonder. Het gaat echt erg slecht met hem."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina