Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Echtgenote zweeg jaren over misbruik kinderen

Echtgenote zweeg jaren over misbruik kinderen

06/12/2017 10:32 - Van onze redactie

Echtgenote zweeg jaren over misbruik kinderen

 

PARAMARIBO - Uit vrees voor haar man Wagiman W. heeft een vrouw jarenlang gezwegen over misbruik van twee van hun kinderen gedurende zes jaar. Een van de twee meisjes vertelde de moeder, Christa W. eens over het seksueel misbruik. De vrouw heeft haar man toen gevraagd geen vinger meer naar de kinderen uit te steken, maar hij luisterde niet. Het oudste meisje is nu zestien.

Aan de ene kant deed de moeder geen aangifte, omdat de man haar had bedreigd en aan de andere kant zweeg ze om haar eigen gezondheid. Ze is ziek en kan niet werken. Het echtpaar heeft vier kinderen. Of de man zijn handen van de twee andere heeft afgehouden is niet bekend. Wel heeft hij voor de rechter zijn vrouw vrijgepleit. Hij nam alle schuld op zich.

De moeder van de meisjes die ook enige tijd in voorarrest heeft gezeten is intussen op vrije voeten. Kantonrechter Ingrid Lachitjaran heeft dinsdag de verdere behandeling van de zaak verdaagd naar 19 februari. De vader blijft in elk geval tot dan aangehouden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina