Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Schotse van 1 meter 54 krijgt eeneiige drieling

Schotse van 1 meter 54 krijgt eeneiige drieling

13/11/2017 19:27

Mary met een van haar eeneiige baby's.

Mary met een van haar eeneiige baby's. Foto: Facebook  

BARRHEAD - "Ik wilde graag nog één kindje, maar rekende niet op drie", zegt de 1 meter 54 metende Mary McCandlish uit Barrhead in Schotland lachend. De kleine Schotse is dolblij met haar eeneiige drieling. De kans op het kunststukje van Moeder Natuur is één op 160.000 en de bevalling is daarmee het 'wonderbaarlijkste moment' van haar leven.

"De operatiekamer stond vol met artsen'', zegt McCandlish. "Ik gok dat ze niet vaak de kans hebben om de komst van drie identieke baby's mee te maken.'' Gezien Mary's lichaamsformaat noemen de artsen het een wonder dat ze de zwangerschap heeft doorstaan. "Ik voelde me lichter worden met elke baby die ze uit me tilden'', vertelt ze.

De kindjes maken het goed, maar liggen vanwege hun premature geboorte nog op een speciale afdeling. Mary's grootste wens is om haar drie nieuwbakken kereltjes met Kerstmis thuis te hebben. Of Thai, Tyler en Tomas die kerstwens gaan vervullen, is nog niet helemaal zeker. Moeder Mary weet dat als geen ander en zegt: "Ze zullen alle drie op hun eigen moment komen. Ik zal er alles aan doen om ze op te voeden tot gezonde jongens.'' AD.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina