Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Jeugdige opgesloten voor autobrand

Jeugdige opgesloten voor autobrand

13/11/2017 07:23 - Gilliamo Orban

Jeugdige opgesloten voor autobrand

 

PARAMARIBO - Een jongeman van nog geen twintig jaar is door de politie opgesloten, omdat hij zaterdagmiddag rond half zes brand heeft gesticht bij de autozaak Bhaggoes Car Palace te Welgelegen. Drie Coaster-bussen en een viertons pick-up werden volledig verwoest. De schade aan deze voertuigen bedraagt 115.000 US dollar. Daarnaast zijn nog elf voertuigen beschadigd.

Directeur Anish Bhaggoe wil niet zeggen hoe groot de totale schade is. "De jongeman zegt dat het spelenderwijze is gebeurd, maar verder onderzoek zal uitwijzen of dat werkelijk zo is of dat de brand is gesticht in opdracht van iemand", zegt Bhaggoe. Vermoedelijk was er nog een tweede jongeman bij. Familieleden van Bhaggoe zagen twee personen, die beiden van de buurt zijn, wegrennen. De directeur wil niet veel zeggen in verband met het onderzoek.

Hij wijst erop dat het bedrijf zijn best doet om klanten tevreden te houden en verwacht niet dat hier een klant achter zit. "Misschien komt het van iemand die jaloers op ons is." Toch houdt hij een slag om de arm. "Er zijn ook klanten die meer willen dan is beloofd." "De brand is een grote klap voor ons, maar wij moeten doorgaan en betere maatregelen treffen om calamiteiten te voorkomen."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina