Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vechtende vader blijkt een 'most wanted'

Vechtende vader blijkt een 'most wanted'

12/11/2017 23:14 - Van onze redactie

Vechtende vader blijkt een 'most wanted'

 

PARAMARIBO - De 51-jarige S.K. die zondag met zijn zoon slaags raakte in het politieressort van Kwatta, blijkt voor te komen op de most wanted-lijst van Guyana in verband met drugsgerelateerde zaken. Beide mannen werden aangehouden voor wederzijdse mishandeling.

De redactie verneemt dat tijdens een huiszoeking de politie materialen en gereedschappen aantrof die worden gebruikt voor het verpakken van drugs. Ook blijkt dat beide mannen Guyanees zijn en illegaal in Suriname vertoeven. De politie van Kwatta heeft de zaak in verdere onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina